If you want to receive support we need this info to help you properly.
» Find Revision
L2J Revision Number:3695
L2JDP Revision Number:6775
Right to the point? tryna get the scheme buffer in my server half way there and need a lil help.
this is prolly a uber noob question ... but ive figured out how to do most of this stuff on my own and i cant seem to find a good turtorial on how to implement a npc scheme buffer... i downloaded the script and everything from viewtopic.php?f=73&t=14469&p=71049&hili ... fer#p71049 , now i followed most of the steps in the download file its self, the only problem i seem to come across is when it says to create a table, now i know how to create the table... the problem im having is that when i create table i only have one slot available to edit =/ i know how to creat the table but how do i create the tabs within the table or where do i even put this cuz i thought i use this in navicat .... cuz its talkn bout tables... sry for such the noobness.
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `scheme_buffer_profiles` (
`charId` int(10) unsigned NOT NULL, <--- char i dont have a tab for that when i create a table -_-
`profiles` varchar(45) DEFAULT NULL
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `scheme_buffs` (
`buff_name` varchar(45) CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_spanish_ci DEFAULT NULL,
`buff_id` int(10) DEFAULT NULL,
`buff_lvl` int(10) DEFAULT NULL
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `scheme_char_buffs` (
`charId` int(10) unsigned NOT NULL,
`profiles` varchar(45) DEFAULT NULL,
`buff_name` varchar(45) DEFAULT NULL
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;
whats up? i need some help
Forum rules
READ NOW: L2j Forums Rules of Conduct
READ NOW: L2j Forums Rules of Conduct
- knoppix
- Posts: 138
- Joined: Sat Dec 12, 2009 8:02 pm
- Location: La Plata, Buenos Aires
Re: whats up? i need some help
If the only thing you need is to create a table with those values ... you can do it from "Navicat" for example, and then go to the "source view" or code i don't remember exactly and see where is the error...
It's an idea =)
It's an idea =)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\\\'m not sure about the former." - A.Einstein
-
- Posts: 7
- Joined: Fri Dec 11, 2009 1:42 am
Re: whats up? i need some help
Okay ima see if i can figure out what ur saying... and see if it works ... just when i make a table it only gives me one tab.. lol.. but ill try again in a lil bit.. thx for ur help bro.
- knoppix
- Posts: 138
- Joined: Sat Dec 12, 2009 8:02 pm
- Location: La Plata, Buenos Aires
Re: whats up? i need some help
If you use Navicat you gonna see this:
Yo can create the table and avoid that part of the script since the table is gonna be already created.

Hope it works!
See ya!
Yo can create the table and avoid that part of the script since the table is gonna be already created.

Hope it works!
See ya!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\\\'m not sure about the former." - A.Einstein
- janiii
- L2j Veteran
- Posts: 4269
- Joined: Wed May 28, 2008 3:15 pm
- Location: Slovakia
Re: whats up? i need some help
you dont need to create the table by hand. just run the sql query. in the query window of the database.
DO NOT EVEN TRY TO MESS WITH ME!
forum flOOder dancing dEVILoper ♀
I don't give private support - PM will be ignored!
forum flOOder dancing dEVILoper ♀
I don't give private support - PM will be ignored!