Overlord Subclass

Support for the latest build of L2J Server, get help here with installations, upgrades, problems.
Do not post bugs reports here, use viewforum.php?f=77 instead.
There is no support for other server builds than the official provided by l2jserver.com
Forum rules
READ NOW: L2j Forums Rules of Conduct
Post Reply
alennaor
Posts: 19
Joined: Thu Jun 15, 2017 1:13 am

Overlord Subclass

Post by alennaor » Tue Mar 03, 2020 2:34 am

Good night, I have been having problems with the subclass overlord, it does not appear in any of the high priest of the temples, I have changed the configuration of l2j, I have researched in several forums and I do not know what happens, some people say that you have to edit the playerclass.java and l2villagemasterinstance.java, but I don't have any of those files, I haven't got a solution in this forum so far, I hope you can help me, thanks

My server is created with the files l2jdatapack and l2jserver of the website bitbucket, navicat and xampp, I don't know if this information is important but I place it anyway just in case

alennaor
Posts: 19
Joined: Thu Jun 15, 2017 1:13 am

Re: Overlord Subclass

Post by alennaor » Tue Mar 03, 2020 10:23 pm

Good afternoon, I just found the solution to the problem, this solution I do not think it should be, however it is a temporary answer to my problem and may help other people.

I created a character, took it to lvl 85 using the admin commands, then chose the class normally in the game, when talking to the priest to choose the subclass, i chose the duelist, then i went to the admin panel and change the class to overlord, because the admin panel places the skills automatically what I did was remove all the skills and simply put them back through the admin's skills panel, now every time you speak to the priest , the subclass overlord will appear, that has been my solution so far

I hope it works for you, any questions write to me

peterlin0112
Posts: 2
Joined: Sun Nov 17, 2019 10:49 am

Re: Overlord Subclass

Post by peterlin0112 » Wed Mar 04, 2020 2:21 am

Hello, I am not one of the development teams, but I look forward to having the opportunity to join them in the future. Regarding this issue, there are some relevant rules for subprofessionals. Among them, hegemons and war craftsmen cannot choose as sub-profession, they are special professions. This is also the official original setting. Not sure if this answer answers your question?

alennaor
Posts: 19
Joined: Thu Jun 15, 2017 1:13 am

Re: Overlord Subclass

Post by alennaor » Wed Mar 04, 2020 11:02 pm

As I mentioned earlier, I looked for information in other forums and I have noticed that the overlord and warsmith class are blocked, I do not understand why, I suppose it is as you say, they are special classes and I have also seen that to unlock the classes you have to edit the source code, I do not play with that due to my limited knowledge of java, however I looked for a solution without getting into the original code, thanks for sharing your information, it helped me to better understand the things that I had already investigated xD

Mantosh
Posts: 19
Joined: Thu Aug 29, 2019 5:54 pm

Re: Overlord Subclass

Post by Mantosh » Thu Mar 05, 2020 12:01 am

Image
I hope this will lead you somewhere :)

alennaor
Posts: 19
Joined: Thu Jun 15, 2017 1:13 am

Re: Overlord Subclass

Post by alennaor » Fri Mar 06, 2020 1:39 am

Yes, that helps me a lot, the problem is that I don't have that java file, I don't know where the playerclass.java is located, I don't have any of those folders, I guess it's because I use different files xD

peterlin0112
Posts: 2
Joined: Sun Nov 17, 2019 10:49 am

Re: Overlord Subclass

Post by peterlin0112 » Fri Mar 06, 2020 6:04 am

If your server is set up by (https://www.l2jserver.com/), you can find him. You should make good use of the file name to search for it, so that you can find him easily. File location: (src \ com \ l2jserver \ gameserver \ model \ base\playerClass.java)

alennaor
Posts: 19
Joined: Thu Jun 15, 2017 1:13 am

Re: Overlord Subclass

Post by alennaor » Fri Mar 06, 2020 10:47 pm

my server was created with the l2jserver 2600 and l2jdatapack 2600 files from bitbucket, I created the server in an old way, I didn't use the new files from www.l2jserver.com

Post Reply