We moved our repositories to BitBucket!

If you can't login or you can't register to the forums do not rise an issue, instead please write to support (at) l2jserver.com

Check our wiki!

Report server issues here

Forum has been updated to phpBB 3.2, let's see if this fixes some minor bugs we had.

Thank you for visiting http://www.l2jserver.com/

Couldnt find the correct thread to post this in

If something doesn't fit in any other forum then post it here.
Forum rules
READ NOW: L2j Forums Rules of Conduct
Post Reply
cujo1
Posts: 1
Joined: Sat Jan 26, 2019 8:17 pm

Couldnt find the correct thread to post this in

Post by cujo1 » Sat Jan 26, 2019 8:26 pm

Hello there!
i have a quite annoying problem on my hands here and wish for some help.
i have installed the l2j server pack and all, everything is loading fine, gameserver is up, login server is up with working databases though when i start my l2 client it shows the regular picture when you start the EXE file but 5 seconds it closes as it should but the client dosent start up.
its a high five client, clean and with a exe file but dosent start.
the things i have done to correct this problem is:
reinstall
done a BAT file
restarting PC (if that was the case)
downloading 5 different clients (all H5)
Regular private servers work when i install the servers but mine dosent.
this server is not going to be online and its only going to be a time waste for me.
I thank you in advance for all help.

User avatar
Zoey76
L2j Inner Circle
L2j Inner Circle
Posts: 6886
Joined: Tue Aug 11, 2009 3:36 am

Re: Couldnt find the correct thread to post this in

Post by Zoey76 » Tue Feb 05, 2019 10:41 pm

Hello there, it's hard to say what could be wrong, seems like client is crashing.

Do you have more info, maybe client logs?
Using Eclipse 4.11 - OpenJDK11 - MySQL 8.0.12 - L2J Server

User avatar
Sacrifice
Advanced User
Advanced User
Posts: 1012
Joined: Thu Aug 14, 2014 6:31 am
Location: Spain

Re: Couldnt find the correct thread to post this in

Post by Sacrifice » Tue Feb 12, 2019 3:47 pm

cujo1 wrote:
Sat Jan 26, 2019 8:26 pm
Hello there!
i have a quite annoying problem on my hands here and wish for some help.
i have installed the l2j server pack and all, everything is loading fine, gameserver is up, login server is up with working databases though when i start my l2 client it shows the regular picture when you start the EXE file but 5 seconds it closes as it should but the client dosent start up.
its a high five client, clean and with a exe file but dosent start.
the things i have done to correct this problem is:
reinstall
done a BAT file
restarting PC (if that was the case)
downloading 5 different clients (all H5)
Regular private servers work when i install the servers but mine dosent.
this server is not going to be online and its only going to be a time waste for me.
I thank you in advance for all help.
LIMITED RESOURCES ON YOUR MACHINE!!!. On the other hand, nots recomended to run client side and server side on same machine except if you have 8Gb ram at least because sure you want to have eclipse opened, mysql server, and all other programs you need... dont know...
Retail GameMaster and Developer using Eclipse for Java Developers 2018-12 (64 bits), OpenJDK11 (64 bits), MySQL 8.0+ (64 bits).

Post Reply